Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legfrissebb hírek

2010.01.25

 

Sajnálatos baleset tette emlékezetessé Selena Gomez massachusetts-i rajongói délutánját szombaton, több rajongó is kórházba került.

Az Emerald Square bevásárlóközpontba érkezett a fiatal színésznő, hogy rajongóival találkozzon, és kérdéseikre személyesen válaszoljon. Arra azonban senki nem számított, hogy káoszba fullad az esemény: történt ugyanis, hogy a bevásárlóközpont egyik mozgólépcsője meghibásodott, és több tucat rajongó sérült meg a hirtelen törésnek köszönhetően. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy komoly sérülést senki sem szenvedett: három rajongó került kórházba, viszont ők is csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, a többiek pedig kisebb zúzódásokkal úszták meg a váratlan kalandot.

A meet&greet ezt követően rendben lezajlott - derült ki a sztár sajtóközleményéből.

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez nem is tudja, hogy talán ő - és Demi Lovato - az egyetlen sztárok, akik alig egy-két durva beszólást kapnak a NEONon, s nem pedig unatkozó névtelen klaviatúrakirályok százai ontják magukból az utálkozó hozzászólásokat. Ez azonban kevés az üdvösséghez: a Disney-sztár ezentúl nem tölt fel videókat a Youtube-ra, nem néz be rajongói oldalára és nem olvas többi fórum kommenteket. Elege van a gyűlölködésből.

 

Teljesen mindegy, hogy mit csinálok, mindig elképesztő gyűlölethullámmal kell nap mint nap szembenéznem. A fórumokon, a youtube-on, a twitteren… mindenütt folyamatosan kapom a gyűlölködő kommenteket olyan emberektől, akik még a nevüket és az arcukat sem vállalják fel… - mondta.


Vajon nehezen viseli a hírnévvel járó fokozott figyelmet? Selena állítja, nem csak erről van szó.

És nem, itt nem csak arról van szó, hogy ismert ember vagyok: az internet tele van gyűlölettel, mert az emberek azt érzik, ez az a felület, ahol senki nem látja őket, nem kell viselkedniük és kitombolhatják magukat, kiélhetik a mindenkiben megbújó emberi gonoszságot és titkos rosszindulatot, amit szemtől szemben senki nem mer felvállalni… hiszen akkor nem szeretnék őket. Messziről, névtelenül és arctalanul viszont nincs ilyen veszély, ezért mindenki kiélheti magát… magyarázta a fiatal sztár.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.